Regler for takhagene

Her på byens flotteste takhager kan alle beboere bare nyte som mye som mulig i takhagenes åpningstid, 07 – 23 hver dag. Siden vi nå har fått det så fint, ønsker vi å holde det slik.

 

Følg derfor takhagenes regler:

 

1: Kjæledyr skal ikke luftes på takhagene.

2: Bruk av engangsgriller eller annen kullgrill er strengt forbudt. Bruk av sameiets fellesgriller forutsetter at de blir rengjort etter bruk.

3: Ballspill er strengt forbudt.

4: Ingen barn får oppholde seg alene på takhagene.

5: Flyttes sittegrupper forventes det at disse står tilbake på plass når takhagene forlates.

6: Alt som bringes opp på takhagene skal tas med ned. Er det fullt i søppelkasse, er det du som beboer som er ansvarlig for å få det ned. Er man uheldig å knuser noe, så rydder man opp umiddelbart.

7: Du som beboer er ansvarlig for gjester du tar med deg opp på takhagene. Forringer noen skade, er du som beboer ansvarlig. Slipp derfor ingen ukjente opp på takhagene.

8: Du er erstatningspliktig for ødeleggelser eller hærverk utført av deg selv eller dine gjester, på takhager eller i andre fellesområder.

9: Planlegger du fest eller større selskaper på takhagene bes forespørsel om dette sendes til styret@rosenhoff-fabrikker.no for godkjennelse før du inviterer gjestene dine.

10: Forlat alltid takhagene i den stand du selv ønsker å finne de, da blir det mye hyggeligere for alle.

 

Planlegger du fest eller selskap på sameiets fellesområder minner vi om gjeldende regler for henholdsvis takhager og bakgård.

Utover dette bes dere holde et fornuftig støynivå slik at dere ikke er til sjenanse for andre beboere. Det forventes også at man respekterer at andre beboere kan/vil benytte fellesområdene i samme tidsrom, og at man derfor ikke okkuperer alle sonene for sitt selskap.